Бизнис барометар

Економско огледало

Потрошачка корпа

poziv

Одржан састанак поводом новог циклуса прекограничне сарадње Хрватска-Србија

Одржан састанак поводом новог циклуса прекограничне сарадње Хрватска-Србија

Predstavnici Agencije za regionalni razvoj APV na sastanku sa predstavnicima Osiječko-baranjske županije, povodom novog ciklusa prekogranične saradnje Hrvatska-Srbija.

Представници Агенције за регионални развој АПВ на састанку са представницима Осијечко-барањске жупаније, поводом новог циклуса прекограничне сарадње Хрватска-Србија.

 

На одржаном састанку са представницима Осијечко-барањске жупаније, поводом новог циклуса прекограничне сарадње Хрватска-Србија, Покрајински секретар за међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу, Бранислав Бугарски, оценио је да ова жупанија и Војводина сада већ имају традиционално успешну сарадњу, коју је окарактерисао као одличну полазну основу за дефинисање даљих оперативних планова у оквиру прекограничне сарадње за период 2014-2020 године.

 

Циљ овог састанка је био да се пронађу оперативне тачке интереса за први позив у оквиру прекограничне сарадње Хрватска-Србија који се ускоро очекује и интензивирање сарадње Осијечко-барањске жупаније и Војводине у наредном периоду.