Бизнис барометар

Економско огледало

Потрошачка корпа

poziv

Бранислав Бугарски одржаће предавање о значају руралног развоја и европских фондова

Branislav Bugarski održaće predavanje o značaju ruralnog razvoja i evropskih fondova.

Покрајински секретар за међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Бранислав Бугарски отвориће у четвртак, 31. марта 2016. године, у Бачком Петровцу, предавање на тему „Европски фондови за рурални развој – словеначка искуства за успех војвођанске привреде“.

 

Предавање организују Покрајинска влада, Агенција за регионални развој АП Војводине, Развојни центар “Срце Словеније” и Општина Бачки Петровац, а одржаће се у Ловачком дому “Лесик” (улица Јермоцна 50) са почетком у 12.00 часова.

 

Предавање ће бити на тему ЕУ фондова и руралног развоја, значају руралног развоја и ставу Покрајинске владе у овој области ће одржати и отворити покрајински секретар Бранислав Бугарски, након кога ће се окупљенима обратити, и о овој теми говорити, посланик у Европском парламенту из Словеније Франц Богович, директорка Агенције за регионални развој АП Војводине Вера Челић, председник општине Бачки Петровац Павел Марчок и председник општине Србобран Зоран Младеновић.

 

Предавање се одржава у оквиру припреме војвођанске привреде за почетак коришћења средстава из фондова Европске уније који су намењени руралном развоју. Очекује се присуство представника предузећа која се баве руралним развојем, туризмом и занатством.